Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada mavi gömlek giyen birini gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Rüyada mavi erkek gömleği görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada mavi gömlek hediye etmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, kararlar alacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına rivayet eder.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kısa sürede başarısının artacağına işarettir.

Rüyada mavi kot gömlek görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, büyük bir gelir toplayacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek yeni kısmetlere nail olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, planların aksayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada mavi gömlek giymek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments