Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz gömlek görmek

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işinin aksayacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada mavi gömlek giymek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hastalığın biteceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek maddi durumun düzeleceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada mavi gömlek görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, muradına ereceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına işarettir.

Rüyada mavi gömlek hediye etmek insanların afiyet bulacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments