Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi etek almak

Rüyada mavi etek almak

Rüyada mavi etek almak paraya ve mala kavuşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi etek almak gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Rüyada uzun mavi etek giymek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada mavi renk etek giymek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada mavi kot etek görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kişinin muradına ereceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi uzun etek görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, işlerin ters gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Rüyada mavi uzun etek giymek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada mavi renkte etek görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi mini etek görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments