Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarık cübbe giymek

Rüyada sarık cübbe giymek

Rüyada sarık cübbe giymek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarık cübbe giymek gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Rüyada cübbe sarık giymek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada sarık cübbe giymek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cübbe ve sarık giymek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada cübbeli sarıklı görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarık ve cübbe görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet eder.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet eder.

Rüyada sarık cübbe görmek güzel günlerin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cübbe sarık görmek adeta havalara uçacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments