Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi cübbe görmek

Rüyada mavi cübbe görmek

Rüyada mavi cübbe görmek yüksek diploma alacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kötü halin son bulacağına, bahtın açık olmasına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi cübbe gördüyseniz:

  • Bazı konular içinden çıkılmaz hal almadan önce sorunları arkadaş, akraba veya meslektaşlarınızla tartışmalısınız.

Rüyada mavi cübbe görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi cübbe giymek büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalettir.

Rüyada üniversite cübbesi giymek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, güzel sözler işiteceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz cübbe görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, düze çıkacağına inanılır.

Rüyada cübbe çıkarmak rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cübbe görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet eder.

Rüyada cübbeyle namaz kılmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada cübbeli avukat görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments