Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boyalı kapı görmek

Rüyada mavi boyalı kapı görmek

Rüyada mavi boyalı kapı görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boyalı kapı gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada mavi boyalı kapı görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada boyalı kapı görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret eder.

Rüyada beyaz boyalı kapı görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı boyandığını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada boyanmış kapı görmek ticaret ehli kişi olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi boya görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi boya görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments