Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyalı kapı görmek

Rüyada boyalı kapı görmek

Rüyada boyalı kapı görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyalı kapı gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri söylemek konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi boyalı kapı görmek hayatının adeta cennete döneceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Rüyada kapı boyandığını görmek çok iyi işler ortaya konacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada boyanmış kapı görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, başarılı olacağına delalettir.

Rüyada boyalı kapı görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz boyalı kapı görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada saçını boyalı görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı boyalı birini görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments