Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boyalı kapı görmek

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulur.

Rüyada yeşil boyalı kapı gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boyalı kapı görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yüksek bir makamı olacağına delalettir.

Rüyada boyalı kapı görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boyanmış kapı görmek şansının ve bahtının açılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kapı boyandığını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sorunları başarıyla çözmeye işaret etmektedir.

Rüyada beyaz boyalı kapı görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, işlerinin günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada içi yeşil boyalı ev görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, her geçen gün başarıların artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments