Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boyalı kapı görmek

Rüyada beyaz boyalı kapı görmek

Rüyada beyaz boyalı kapı görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boyalı kapı gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Rüyada beyaz boyalı kapı görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada boyalı kapı görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine alamet eder.

Rüyada kapı boyandığını görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada boyanmış kapı görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada mavi boyalı kapı görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada saç beyaz boya görmek ekmeğin kesileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada evin beyaza boyandığını görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments