Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyanmış kapı görmek

Rüyada boyanmış kapı görmek

Rüyada boyanmış kapı görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, gururlu bir hayat süreceğine, yanlış işler yapacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyanmış kapı gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada mavi boyalı kapı görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine tabir olunur.

Rüyada boyanmış kapı görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ufkunun açılacağına inanılır.

Rüyada kapı boyandığını görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz boyalı kapı görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada boyalı kapı görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabının boyandığını görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının boyalı olduğunu görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments