Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı boyandığını görmek

Rüyada kapı boyandığını görmek

Rüyada kapı boyandığını görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, içine fesat düşeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı boyandığını gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kapı boyandığını görmek birikim yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek karamsar ve umutsuz olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada mavi boyalı kapı görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, büyüleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyanmış kapı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz boyalı kapı görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada boyalı kapı görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye rivayet etmektedir.

Rüyada saçını boyalı görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada saçın kahverengiye boyandığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sevdiği insanların olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments