Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi boya görmek

Rüyada mavi boya görmek

Rüyada mavi boya görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, içini açmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada mavi boya gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada mavi renk boya yapmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını maviye boyatmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi boyalı evler görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada gözüne mavi boya görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada göze mavi boya görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada göze mavi boya sürmek işinin en iyisi olacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Rüyada mavi boya yapmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi boyalı ev görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments