Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizden vurulmak

Rüyada dizden vurulmak

Rüyada dizden vurulmak istediği projeleri yapamayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizden vurulmak gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada dizden vurulmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bulaşık dizmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada tabak dizmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada tesbih dizmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil boncuk dizmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tütün dizmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada üst üste taş dizmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, huzurlu günler geçirileceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına inanılır.

Rüyada kurşuna dizmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments