Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada esir asker görmek

Rüyada esir asker görmek

Rüyada esir asker görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, geçineceğine, üzücü haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalettir.

Rüyada esir asker gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada esir asker görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada askerde esir düşmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak yeni çalışmalara girişileceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına işarettir.

Rüyada esir kampı görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, düzenin kurulacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada esir alındığını görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada evde esir tutulmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada savaşta esir düşmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esir olmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments