Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar askere alınmak

Rüyada tekrar askere alınmak

Rüyada tekrar askere alınmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ün yapmayı başaracağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada tekrar askere alınmak gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Rüyada tekrar askere alınmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalettir.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir işe alınmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret eder.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alında kan görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada alında çizgi görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada omzuna alınmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, eksiği kendinde bulacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına rivayet eder.

Rüyada görevinden alınmak mutluluk ve huzur bulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments