Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı başörtüsü takmak

Rüyada sarı başörtüsü takmak

Rüyada sarı başörtüsü takmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada sarı başörtüsü takmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtüsü takmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulur.

Rüyada kırmızı başörtüsü takmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah başörtüsü takmak hayat boyu desteği olacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada başına başörtüsü takmak çok daha mutlu olunacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, iyi habere inanılır.

Rüyada namaz başörtüsü takmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi başörtüsü takmak şansının kötüye gideceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine inanılır.

Rüyada başörtüsü takmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments