Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev badanası yapmak

Rüyada ev badanası yapmak

Rüyada ev badanası yapmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine inanılır.

Rüyada ev badanası yapmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Rüyada boş evi badana yapmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hayatını yoluna koymaya, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev badanası yapmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada evde badana yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret eder.

Rüyada eve badana yapmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalettir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ev badana yapmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi beyaz badana yapmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada evi yeşil badana yapmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments