Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi badana ettirmek

Rüyada evi badana ettirmek

Rüyada evi badana ettirmek işlerinde bereket olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, doyasıya hasret gidereceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada evi badana ettirmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Rüyada evi badana ettirmek hayat boyu çok sevileceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada evi badana yaparken görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada boş evi badana yapmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, amacına ulaşabileceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada evi badana boya yapmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak işlerin yakın zamanda bozulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada badana yapılmış ev görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evi yeşil badana yapmak geçim zorluğundan kurtulacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı badanalı ev görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments