Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu akarsu görmek

Rüyada çamurlu akarsu görmek

Rüyada çamurlu akarsu görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu akarsu gördüyseniz:

  • Farkına vardığınız zaman çok geç olmaması için, şu an gereken araştırmaları yapmanızda veya olaylara detaycı yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada çamurlu akarsu görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş akarsu görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu yeşillik görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada derin akarsuda yüzmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada köpüklü akarsu görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada akarsu görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments