Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda yıkanmak

Rüyada akarsuda yıkanmak

Rüyada akarsuda yıkanmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, tüm kederinin uçup gideceğine işarettir.

Rüyada akarsuda yıkanmak gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada büyük bir akarsu görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Rüyada akarsuda sürüklenmek mutluluktan havalara uçacağına, onlardan fayda göreceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek hile ile mal elde etmeye, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya düşmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına inanılır.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda yılan görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpüklü akarsu görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments