Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın üstünde yatmak

Rüyada masanın üstünde yatmak

Rüyada masanın üstünde yatmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Rüyada masanın üstünde yatmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dogum masasına yatmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, şansının açık olacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine tabir olunur.

Rüyada masanın üstünde balık görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa üstünde uyumak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde oturmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada masa üstünde para görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde para görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments