Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa üstünde para görmek

Rüyada masa üstünde para görmek

Rüyada masa üstünde para görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, zaferlere doymayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde para gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Rüyada masa üstünde para görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın üstünde para görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde yatmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa üstünde oturmak istemediği halde borçlanacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde uyumak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, olumsuz haberler alacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Rüyada masanın üstünde oturmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bereket ve huzur geleceğine işaret eder.

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments