Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dogum masasına yatmak

Rüyada dogum masasına yatmak

Rüyada dogum masasına yatmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, önemli kararlar alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada dogum masasına yatmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Rüyada dogum masasına yatmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde yatmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işarettir.

Rüyada dolaşmış ip görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada yoksul doyurmak çaresizleşeceğine, onun zamanını çalacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi doyurmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvan doyurmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada dolan havuz görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada dolanmış ip görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments