Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın üstünde oturmak

Rüyada masanın üstünde oturmak

Rüyada masanın üstünde oturmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada masanın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Rüyada masanın üstünde oturmak güzel gelişmeler yaşanacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa üstünde oturmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada yemek masasında oturmak istenen her şeye sahip olunacağına, kavgaların büyüyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada masa başında oturmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada masa oturmak kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Rüyada nikah masasında oturmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada yemek masasına oturmak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada masanın etrafında oturmak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments