Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın üstünde ekmek görmek

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, güç kaybedeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulur.

Rüyada masanın üstünde ekmek gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde oturmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, spor yapmaya başlanılacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa üstünde yemek görmek husumetlerin başgöstereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada masanın üstünde yatmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yeni bir ortama gireceğine rivayet eder.

Rüyada masanın üstünde oturmak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada masa üstünde uyumak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada masa üstünde para görmek maddi kayba uğrayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments