Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın üstünde balık görmek

Rüyada masanın üstünde balık görmek

Rüyada masanın üstünde balık görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde balık gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada masanın üstünde balık görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sevineceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masanın üstünde para görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalettir.

Rüyada masa üstünde uyumak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada masanın üstünde oturmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına inanılır.

Rüyada masa üstünde oturmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet eder.

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada masa üstünde para görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments