Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın üstünde para görmek

Rüyada masanın üstünde para görmek

Rüyada masanın üstünde para görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hak yolunu bulacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada masanın üstünde para gördüyseniz:

  • Sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada masa üstünde para görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada masanın üstünde para görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalettir.

Rüyada masa üstünde yemek görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına tabir olunur.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada masa üstünde oturmak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Rüyada masanın üstünde yatmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, haksızlıklara uğranılacağına rivayet eder.

Rüyada masanın üstünde balık görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yüzünün güleceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments