Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa üstünde uyumak

Rüyada masa üstünde uyumak

Rüyada masa üstünde uyumak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada masa üstünde uyumak gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Rüyada masa üstünde uyumak iç dünyanızın sakinleşeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde balık görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına yorulur.

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada masanın üstünde yatmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada masanın üstünde oturmak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın üstünde para görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa üstünde oturmak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments