Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa üstünde yemek görmek

Rüyada masa üstünde yemek görmek

Rüyada masa üstünde yemek görmek geçim derdinin son bulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, önemli işler yapacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada masa üstünde yemek gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Rüyada masa üstünde yemek görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada masanın üstünde balık görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada masa üstünde para görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde para görmek yerinde saymayacağına, yeni denemelerde bulunacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Rüyada masanın üstünde oturmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına yorulur.

Rüyada masa üstünde uyumak kazancını arttıracağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa üstünde oturmak komşularla ters düşüleceğine, alım gücünün artmasına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments