Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa üstünde çiçek görmek

Rüyada masa üstünde çiçek görmek

Rüyada masa üstünde çiçek görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, şanssızlık yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada masa üstünde çiçek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada masanın üstünde yatmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa üstünde oturmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, isyan edeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa üstünde uyumak kendisine olan güvenin artacağına, adaletin geleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada masanın üstünde oturmak sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kötü noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada masanın üstünde para görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde ekmek görmek neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine inanılır.

Rüyada masa üstünde yemek görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments