Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaj yaptırdığını görmek

Rüyada masaj yaptırdığını görmek

Rüyada masaj yaptırdığını görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok pişmanlık duyacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada masaj yaptırdığını gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Rüyada babaya masaj yapmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, iyi hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalp masajı görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine masaj yapmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayak masajı yaptırmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada birinin başına masaj yapmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına masaj yapmak zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments