Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp masajı görmek

Rüyada kalp masajı görmek

Rüyada kalp masajı görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, işlerinin düşeceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kalp masajı gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, korkularının sona ereceğine işarettir.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kalbe masaj yapmak büyük sorunlarla boğuşulacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalp masajı görmek kazancın çoğalacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, adını kirleteceğine delalet eder.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada birine kalp masajı yapmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yeni bir yol tutulacağına, tatsızlık olacağına işaret eder.

Rüyada kalp masajı yapmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments