Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaj yatağı görmek

Rüyada masaj yatağı görmek

Rüyada masaj yatağı görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masaj yatağı gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Rüyada masaj yatağı görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada masaj yaptırdığını görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneye masaj yapmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine yorulur.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Rüyada masaja gitmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada başbakana masaj yapmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada masaj görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments