Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaj salonu görmek

Rüyada masaj salonu görmek

Rüyada masaj salonu görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada masaj salonu gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada masaj salonu görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada masaj yaptığını görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işarettir.

Rüyada ayağına masaj yaptırmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada kalp masajı görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtına masaj yaptırmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Rüyada kalbe masaj yapmak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada birine kalp masajı yapmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments