Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa yıkamak

Rüyada masa yıkamak

Rüyada masa yıkamak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa yıkamak gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Rüyada masa örtüsü yıkamak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına işaret eder.

Rüyada masa yıkamak kısmetinizin açılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek yönetici olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tozlu masa görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir masa görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada masanın üzerine çıkmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kötü sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç masa görmek küfürlü söze, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına yorulur.

Rüyada masanın kırıldığını görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments