Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tozlu masa görmek

Rüyada tozlu masa görmek

Rüyada tozlu masa görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine işarettir.

Rüyada tozlu masa gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Rüyada masanın tozunu silmek her zaman hayırlı işler yapacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada tozlu masa görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada masanın tozunu almak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, hayattan her istediğini alacağına, çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada masa örtüsü almak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine yorulur.

Rüyada nikah masasında ağlamak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Rüyada masaya çıkmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada masanın üstünde yatmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments