Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa örtüsü yıkamak

Rüyada masa örtüsü yıkamak

Rüyada masa örtüsü yıkamak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, dertlerin biteceğine, akıl vereceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Rüyada masa örtüsü yıkamak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, daha bir sevileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada masa örtüsü sermek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulur.

Rüyada renkli masa örtüsü görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada masaya örtü sermek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek aileye büyük bir ev alınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments