Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç masa görmek

Rüyada ağaç masa görmek

Rüyada ağaç masa görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, uzak bir yola gidileceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, başarıları ile tanınacağına delalet eder.

Rüyada ağaç masa gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler ışığında işinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bir konuyu tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ağaç masa görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sıkıntısından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar masası görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada gelin masası görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işarettir.

Rüyada masaya yumruk atmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah masa görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada masa dolusu yemek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, bilgiyle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa saati hediye almak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada masa tenisi raketi görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments