Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın üzerine çıkmak

Rüyada masanın üzerine çıkmak

Rüyada masanın üzerine çıkmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada masaya çıkmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın üzerine çıkmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yeni işlere girileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına inanılır.

Rüyada rakı masası görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa tenisi oynamak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam masa silmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa başında çalıştığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments