Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın kırıldığını görmek

Rüyada masanın kırıldığını görmek

Rüyada masanın kırıldığını görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla iyi anlaşabilecek yapıdasınız.

Rüyada masanın kırıldığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış masa görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam masanın kırıldığını görmek karamsar olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, düşmanların çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet eder.

Rüyada renkli masa görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çalışma masası görmek bir bebek sahibi olunacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada masa üstünde uyumak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz masa almak sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments