Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir masa görmek

Rüyada büyük bir masa görmek

Rüyada büyük bir masa görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir masa gördüyseniz:

  • Bazı konulara bazı kişilerin vereceği yanıtı beklemek ya da tepkilerini ölçmek zaman alabilir veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada büyük bir masa görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada çok büyük masa görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine alamet eder.

Rüyada büyük masa görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, borçlarının biteceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada büyük yemek masası görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çeşitleneceğine, maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada masanın yerini değiştirmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde oturmak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ayağı kırık masa görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasında olduğunu görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments