Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek sevinileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yemek masası görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kirli masa örtüsü görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, kariyerinde atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada masa örtüsü yakmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments