Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa taşıdığını görmek

Rüyada masa taşıdığını görmek

Rüyada masa taşıdığını görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada masa taşıdığını gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Rüyada masa taşıdığını görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada bavul taşıdığını görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, şeref ve rütbeye, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ölü taşıdığını görmek kurulu düzeni olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, ele geçen paranın daha da artacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini taşıdığını görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada ev taşıdığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalet eder.

Rüyada halı taşıdığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments