Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bavul taşıdığını görmek

Rüyada bavul taşıdığını görmek

Rüyada bavul taşıdığını görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, rahat yaşayacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine inanılır.

Rüyada bavul taşıdığını gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada bavul taşıdığını görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada merdiven taşıdığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayrak taşıdığını görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek taşıdığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada döşek taşıdığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, sorunları başarıyla çözmeye, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi tabutunu taşıdığını görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada evini taşıdığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments