Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini taşıdığını görmek

Rüyada ölmüş birini taşıdığını görmek

Rüyada ölmüş birini taşıdığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, huzur ve kazanç getireceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini taşıdığını gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada kum taşıdığını görmek büyük borçlara girmeyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul taşıtı görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir taşıdığını görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında insan taşıdığını görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ev taşıdığını görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine işarettir.

Rüyada kuran taşıdığını görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada annesini sırtında taşıdığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments