Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı taşıdığını görmek

Rüyada halı taşıdığını görmek

Rüyada halı taşıdığını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalettir.

Rüyada halı taşıdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada halı taşıdığını görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini taşıdığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, anne duasının açılacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü taşıdığını görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sırtında birini taşıdığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven taşıdığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına inanılır.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini sırtında taşıdığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments