Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa saati hediye almak

Rüyada masa saati hediye almak

Rüyada masa saati hediye almak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa saati hediye almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Rüyada masa saati hediye almak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa saati görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işarettir.

Rüyada masa saati almak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada masa örtüsü hediye almak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, onlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada masa hediye almak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada kol saati hediye etmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada altın saat hediye almak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye saat hediye etmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments