Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa saati almak

Rüyada masa saati almak

Rüyada masa saati almak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yaklaşan güzel günlere, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa saati almak gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmemelisiniz.

Rüyada masa saati görmek neşeli bir hayat süreceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa saati almak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa saati hediye almak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada dikdörtgen masa görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tenis masası görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj masası görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına inanılır.

Rüyada masanın üzerinde oturmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada işlemeli masa örtüsü görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments