Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa saati görmek

Rüyada masa saati görmek

Rüyada masa saati görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, doğruluktan ayrılmayacağına, zararın telafi edileceğine, parasız kalacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, doyasıya sefasını süreceğine delalettir.

Rüyada masa saati gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Rüyada masa saati hediye almak hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada masa saati almak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa saati görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada masa başında çalışmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil masa görmek evine bereket geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada masaya oturmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada masa ve sandalye görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa taşıdığını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, huzurlu günler geçirileceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments