Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa örtüsü hediye almak

Rüyada masa örtüsü hediye almak

Rüyada masa örtüsü hediye almak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, nimetin ve kazancın artacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü hediye almak gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Rüyada masa örtüsü hediye almak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kısmetlerinin artacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli masa örtüsü görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, ele güne muhtaç olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada masa örtüsü almak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının eksilmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil masa örtü görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments